ERDON Helyi hírek

2011.12.19. 14:49

Karácsonyi koncert a színházban

December 26-án, hétfőn 19 órától kerül sor a nagyváradi színházban a már hagyományosnak számító Karácsonyi Gálakoncertre az Art Production és a Szigligeti Színház szervezésében.

December 26-án, hétfőn 19 órától kerül sor a nagyváradi színházban a már hagyományosnak számító Karácsonyi Gálakoncertre az Art Production és a Szigligeti Színház szervezésében. Az idén is neves előadókat sikerült meghívni az ünnepi koncertre: fellép Vukán György Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, zeneszerző, Gerendás Péter Liszt Ferenc-díjas előadóművész, valamint Kovács Péter (Kovax) énekes, zongorista, Lakatos Pecek Krisztián nagybőgős és Balogh Joe József zenész, az esemény egyik szervezője. Jegyeket a színház pénztárában és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség székhelyén (Fekete Sas-palota) lehet váltani ülőhelyektől függően 20 (erkély), 30 (zsöllye), illetve 35 (páholyok) lejért. A pénztár nyitvatartási ideje: keddtől péntekig 10-18 óra között, valamint egy órával az előadások előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!