ERDON Helyi hírek

2011.11.28. 16:03

A Kispál és a Borz dobosa Nagyváradon

A Poster Boy eredetileg a két énekes-frontember Poniklo Imre (Amber Smith) és Mayer R. Noel projektjének indult, “fiókban maradt” dalok hasznosítására.

A projekt aztán elég hamar és spontán formálódott igazi zenekarrá. A harmadik tagjuk pedig talán még náluk is ismertebb, hiszen a néhai Kispál és a Borz amerikai dobosáról, a két utolsó Kispál lemezen doboló Mike Zweckerről van szó. Mike érkezésével nem csak dobost, de szövegírót és “ideologistát” is kapott a zenekar. Ezt követően Fülöp Bence basszusgitárossal kiegészülve láttak neki a megírt dalok felvételeinek. Ennek eredménye a most ősszel felvett Things We Had Time For című bemutatkozó lemez - mely egy fiú és lány történetéről szóló dalciklus, konceptalbum.

Hamarosan három koncertből álló mini turné keretében, élőben is bemutatkozik a csapat: december elsején Budapesten a Dürer Kertben, 2-án Nagyváradon a Moszkva Kávézóban, 3-án pedig Békéscsabán játszanak.

Szabó Tamás a Moog élén már szerepelt nagyszínpadi együttesben, most azonban egy másik produkcióval, egy igazi indie gruppal is bemutatkozik a nagyvilágnak. Nevét, a Végtelen történet főhősétől kölcsönző Bastiaan együttesben Mórocz Tamás dalszerző-gitárossal és Mike Zwecker dobossal közösen adja elő a dalokat, de még Horváth Márton basszusgitárosuk is frontember.

A koncertek időpontja: 2011. december 2, péntek, 21 óra. Belépő: 10 Ron.

Mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!