ERDON Helyi hírek

2011.10.27. 09:15

Drogkereskedők rendőrkézen

Hat hónapos nyomozói munka előzte annak az öt Szatmár megyei fiatalnak az előállítását, akiket drogkereskedelemmel vádolnak.

 

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészei tegnap mind az öt gyanúsított személynél házkutatást végeztek. Az öt gyanúsított — a szatmárnémeti illetőségű 32 éves C. T., a 26 éves C. C., a 31 éves M. N. és a 24 éves I. R., valamint a 24 éves avasfelsőfalui illetőségű H. F. — lakásában összesen 122 ecstasy tabelettát, 400 gramm kannabiszt és 10 gramm hasist találtak, ugyanakkor lefoglaltak három mérleget, amellyel a drogokat mérték, továbbá tíz mobiltelefont. A 24 és 32 év közötti szatmári fiatalok ellen illegális drogkereskedelem vádjával indult eljárás, a bűncselekmények felderítése érdekében a nyomozás folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!