ERDON Helyi hírek

2011.08.25. 13:07

Új és rendbe tett játszóterek

<p>A nagyváradi önkormányzat a héten öt játszóteret tett rendbe. Ezek közül egy teljesen új: az Oneștilor utca 92. szám mellett (a Splaiul Crișanei felé) felszereltek három csúszdát, két hintát, egy libikókát, három figurát és még egy póthintát.

A nagyváradi önkormányzat a héten öt játszóteret tett rendbe. Ezek közül egy teljesen új: az Oneștilor utca 92. szám mellett (a Splaiul Crișanei felé) felszereltek három csúszdát, két hintát, egy libikókát, három figurát és még egy póthintát.

 

A többi négy helyszínen csupán kiegészítették a már létező játékszereket. A Meșterșugarilor és a Piteștilor utcák kereszteződésénél felszereltek egy hintát, egy libikókát, két figurát és egy figyelmeztető táblát, a Ghioceilor parkban tizenkét hintát, négy figurát és egy libikókát, a Matei Corvin utca 323. szám mellé (az Eco Bihor raktára felé) öt figurát, két hintát és három libikókát, a Dacia sugárút 68. szám közelébe pedig három figurát, egy hintát és egy libikókát. A Polgármesteri Hivatal a kolozsvári Dupex Kft-től összesen 157 játékszert vásárolt, melyekért 450 ezer lejt fizetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!