ERDON Helyi hírek

2011.08.22. 07:55

Baleset a nagykárolyi gokart-versenyen

Meghibásodás miatt egy tordai versenyző nagy sebességgel érkezve a pálya szélén álló margittaiak között kötött ki versenygépével. A sérülteket azonnal kórházba szállították.

Meghibásodás miatt egy tordai versenyző nagy sebességgel érkezve a pálya szélén álló margittaiak között kötött ki versenygépével. A sérülteket azonnal kórházba szállították.

 

Egy baleset árnyékolta be a hétvégén Nagykárolyban megrendezett országos iskolai gokart-bajnokság ötödik fordulóját. Fodor Győző (125 köbcentis kategória) nagy sebességgel csúszott ki a versenypályáról, belehajtva a margittaiak közé, akiket azonnal kórházba szállítottak. „Nagyon megijedtünk a baleset láttán, de szerencsére nem történt komolyabb probléma. Négy személyt lábtörés gyanújával szállítottak a kórházba, viszont csupán egyiküket kell operálni” – nyilatkozta Mille János, a Nagykárolyi Diákklub gokart szakkörének a vezetője.

 

A Szatmár Megyei Rendőrség szerksztőségünkhöz eljuttatott közleményében az szerepel, hogy a gokart-versenyen a 35 éves Fodor Győző versenyző elvesztett uralmát az általa vezetett jármű fölött, melynek következtében elhagyta a kijelölt versenypályát hat margittai személyt gázolva el. F. Győzőt és három elütöttett a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállítottak, ahol ellátták lábtöréseiket. A rendőrök kivizsgálták a baleset körülményeit megállapítva, hogy a baleset egy olyan közúton történt, mely le volt zárva a forgalom elől, ugyanakkor a szervezők rendelkeztek a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a közlekedésrendészet enegedélyével is. Az ügyben a nyomozás tovább folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!