ERDON Helyi hírek

2011.07.29. 12:58

Közgyűlés a Magyar Polgári Egyesületnél

A Magyar Polgári Egyesület folyó év július 28-án tartotta éves közgyűlését. Az Egyesület tagsága zárt ülésen döntött az Egyesület jövőjéről.

A Magyar Polgári Egyesület eddigi tevékenységéről beszámolót tartott Orbán Mihály, az Egyesület egyik alapító tagja. A beszámoló után a tagság részéről számos hasznos javaslat hangzott el. A tagok elhatározták, hogy újjászervezik az Egyesületet. Az újjászervezéshez és az Egyesület folyó ügyeinek intézésére új vezetőséget választottak. A szavazás eredményeként a Magyar Polgári Egyesület elnöke Nagy József Barna lett, elnökségi tagjai: Agyagási Ernő, Jobbágy Emese, Török Sándor, Tőtős Ilona Zsuzsa. A közgyűlés cenzornak választotta Orbán Mihályt.

Az Egyesület új vezetősége a sajtón keresztül is kéri a régi tagságot, hogy a tagnyilvántartás naprakészé tétele érdekében tagságukat újítsák meg. Ennek érdekében, más javaslataikkal, ötleteikkel keressék fel az Egyesület elnökét, vagy elnökségi tagjait az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács által működtetett nagyváradi Demokrácia Központban (Széles / Menumorut u. 23. szám).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!