ERDON Helyi hírek

2011.01.13. 14:28

Jön a parkolási kártya

<p>Nagyvárad - Az önkormányzat Ingatlankezelő Igazgatóságának sajtótájékoztatóján Cristian Beltechi vezérigazgató bejelentette: január 17-től, vagyis jövő hétfőtől kezdve a parkolási osztály Kossuth/ Independenţei utca 11. szám alatti székhelyén beszerezhetőek a parkolási kártyák.</p>

Az érdeklődőknek a személyi igazolványukat és a személygépkocsijuk forgalmi engedélyét kell felmutatniuk, és azt a pénzösszeget, amivel fel kivánják tölteni a kártyát. Ugyanakkor egy 20 lejes garanciaösszeget is le kell tegyenek. Az elmúlt időszakban az intézmény egy 180 ezer eurós beruházással alkalmassá tette a régi parkolóautomatákat a kártya használatára, illetve 30 új berendezést is beszerzett. A kártyatulajdonosok annyit kell tegyenek, hogy behelyezik a kártyát a készülékbe, kiválasztják a parkolóidőt, melyért cserébe kapnak egy nyugtát, és természetesen a díj is levonódik a számlájukról. A más megyékben lakcímmel, illetve székhellyel rendelkező magán- és jogi személyeknek konvenció alapján bocsátanak ki kártyákat. A raktáron 1500 ilyen kártya van, Váradon pedig 3667 parkolóhely található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!