ERDON Helyi hírek

2010.11.04. 13:53

Közbeszerzési eljárások

<p>Nagyvárad - A közbeszerzési eljárások hatékonyságának növelése érdekében a nagyváradi önkormányzat úgy döntött, hogy 25 százalékkal csökkenti a tervezési értéket azon munkálatok esetében, melyeket ezután fognak elvégezni a megyeszékhelyen.</p>

Erról átiratot is fog küldeni a vele együttműködő tervezőcégeknek, melyben arról tájékoztatja majd őket, tegyenek meg minden lépést annak érdekében, hogy gazdasági-műszaki dokumentációkban a tervezési értékeket 25 százalékkal csökkentsék. Ezen intézkedésre azért volt szükség, mivel a hatástanulmányokhoz és a kivitelezési műszaki projetekhez képest az átadáskor nagyobb értékek jöttek ki. Ugyanakkor az átláthatóság érdekében ezentúl olyan közbeszerzéseket szerveznek, melyek értéke 1000 (áfával együtt) és 5000 euró (áfa nélkül) között mozog és a liciten való részvételi lehetőséget a www.oradea.ro honlapon is közlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!