ERDON Helyi hírek

2010.10.25. 07:43

Bibliaismereti vetélkedő Hadadon

<p>Szatmár megye - Interaktív istentisztelettel kezdődött el a hadadi Dégenfeld-kastélyban a Nagykárolyi Református Egyházmegye gyülekezeteinek a bibliaismereti vetélkedő, amelyet Balogh Enikő, az egyházmegye katekétikai szakelőadója tartott meg.</p>

Az egyházmegye 33 egyházközségének tizenegy gyülekezetéből (Iriny, Lele, Magyarcsaholy, Kismajtény, Tasnád, Kaplony, Érendréd, Tasnádszarvad, Krasznamihályfalva, Hadad és Nagykároly-Belváros) összesen 76 fiatal nevezett a versenyre, őket három korcsoportban osztották a szervezők: 1-4. osztályos gyermekek (25 fő), 5-8. osztályos tanulók (35 fő), és az ezeknél nagyobb korú fiatalok (19 fő). A vetélkedő végén valamennyien részvételi oklevélben részesültek, de külön díjazták a korcsoportok legjobbjait is. A legkisebbek között első helyezést ért el a mihályfalviak „Ördöngősök” csapata, másodikok lettek a tasnádi „Isten Félők”, míg a harmadik helyezést a kismajtényi „Királykobrák” csoportja szerezte meg. Az 5–8. osztályosok között az endrédi „Csak csajok” csapata bizonyult a legjobbnak, a második helyet a lelei „Reménysugarak”, míg a harmadikat az irinyi „N.M.E.K.” csapata szerezte meg. A legnagyobbak között a leleiek „Ében-Házéer” csapata lett a győztes, ők képviselik majd az egyházmegyét az egyázkerületi szintű bibliaismereti vetélkedőn. A második helyezett a szarvadiak „Pillangók” csapata, a harmadik helyezett pedig a kismajtényiak „Szitakötők” csoportja lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!