ERDON Helyi hírek

2010.09.20. 09:03

Trial Jam Nagyváradon

<p>Nagyvárad - Több tucatnyi magyarországi és romániai kerékpáros vett részt szombaton a Pro Bikers Bihar által szervezett VIII. Trial Jam versenyen a nagyváradi Lotus Center parkolójában.</p>

A bringásokat nem tántorította el az esős, hűvos idő, mindannyian nagy reményekkel és várakozással vetették bele magukat a délelőtt tíz órakor kezdődött megmérettetésbe. A parkolóban  deszkalapokból, fékdobokból, autógumikból stb. kialakított akadálypályán négy kategóriában - amatőrök, ifik, felnpttek, elitmezőny - mérhették össze tudásukat a kerekesek. A legtöbben - tizenkilencen - a felnőtt kategóriában versengtek, míg az elit kategóriában tizenhárom versenyző vett részt. A verseny helyszínén a Bihar Megyei Rendősrség egy sátrat állított fel, ahol a biztonságos közlekedésről szóló, illteve drogellenes informatív anyagokat osztogattak az éredeklőknek. Minden versenyzőnek két perc állt rendelkezésére, hogy teljesítse a távot, az időkeret túllépése büntetőpontokat vont maga után. A győzteseknek járó kupákat Adrian Bucur, a Bihar Megyei Rendőrség vezetője nyújtotta át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!