ERDON Helyi hírek

2010.08.12. 18:20

Őstermelők vásárai

<p>Szatmár megye — Szatmárnémetiben nemsokára két újabb vásárt rendeznek, amelyen csak Szatmár megyében termesztett mezőgazdasági termékeket lehet forgalmazni.</p>

Szatmárnémetiben nemsokára két újabb vásárt rendeznek, amelyen csak Szatmár megyében termesztett mezőgazdasági termékeket lehet forgalmazni. Ezek közül az egyik nagybani piacként fog működni, ahol csak szatmári termelők kínálhatják portékájukat eladásra. A piacok megnyitásának ötlete annak a két találkozónak az eredménye, melyeken Radu Giurcă prefektus megbeszéléseket folytatott a megyei gyümölcs–, zöldség–, virág termelőkkel, valamint Ioan Ciolteannal, a Szatmár Megyei Agrárigazgatóság vezetőjével. Az egyik vásár pénteken és szombaton működne Szatmárnémeti újközpontjában, a másik vásár helyszíne még nem végleges. A tervek szerint ez az Amaci úton, a Magnoliei úton, vagy a Károlyi úton működne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!