ERDON Helyi hírek

2010.08.27. 16:07

Községnap Mezőpetriben

<p>Szatmár megye - Augusztus 29-én, vasárnap délután 17 órai kezdettel tartják meg Mezőpetriben az idei községnapot – tájékoztatta szerkesztőségünket Marchiş Ottó polgármester.</p>

Marchiş elmondta, a rendezvényt kizárólagszponzoroktámogatásából valósítják meg, mivel azönkormányzatnak erre semmilyen anyagi fedezete nincs. A polgármesteri köszöntő után a helyi fúvúszenekar szolgáltat térzenét, majd a mezőpetriek tánccsoportjának összeállítása következik. Őket követi a csanálosi Black Angels és a nagykárolyi Rote Blue tánccsoportok előadása, majd a helyi romák mutatnak be ünnepi műsort. Fellépnek még a színpadon helyi és nagykárolyi szólóénekesek is. A kulturális műsorok alatt bográcsfőzőverseny és strandfoci-bajnokság zajlik majd. Este a mezőpetri Matador együttes ad elő élő zenés koncertet, akik közismert dalfeldolgozásaikkal hajnalig szórakoztatják a mulatni kívánó közönséget. A vasárnapi rendezvényeket a mezőpetri sportterem melletti szabadtéri központban tartják meg, amelyekre a szervezők nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!