ERDON Helyi hírek

2010.08.27. 14:42

Három nap alatt elfogytak az élelmiszercsomagok

<p>Nagyvárad - Amint már beszámoltunk róla: szerda reggel, az európai uniós finanszírozású élelmiszersegélyek kiosztásának első napján a segélyre jogosultak valósággal megrohamozták a nagyváradi elosztóközpontot.</p>

Ennek tudható be, hogy a tizenhárom tonna élelmiszer péntek 11 órára teljesen elfogyott. A nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Igazgatóságának munkatársától megtudtuk, hogy míg az előző évben naponta alig fél százan jelentkeztek, addig idén már az első napokban több mint félezren vették át az Európai Unió Élelmezési Készenléti Alap által biztosított élelmiszercsomagokat. Legközelebb szeptember 8 körül kapnak újabb szállítmányt. Akik még nem váltották ki, azokat a sajtón keresztül értesítik, hogy mikortól mehetnek a csomagért. Mivel nagyobb súlyú csomagokról van szó, ezért mindenki gondoskodjon a szállításról. Még több információért hívják a 0259/441-677 telefonszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!