ERDON Helyi hírek

2010.07.09. 15:41

Meghosszabbították a beiratkozást

<p>Július 16-ig még be lehet iratkozni a PKE társadalomtudományi mesteri szakjaira.</p>

A mesterképzési lehetőségre vonatkozó információk minél jobb elterjedése érdekében a PKE 2010 július 16-ig meghosszabította az Európai szociálpolitikák, valamint a Szociális marginalitás és inklúzióelnevezésű mesteri programokra való beiratkozás időszakát.

AzEurópai szociálpolitikákcímű négy féléves mesteri program célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik járatosak az európai uniós követelményeknek megfelelő szociálpolitikák tervezésében és megvalósításában, valamint a hazai és európai szociális ellátórendszerek működtetésében. –4 ingyenes, 26 tandíjas hely –

Szociális marginalitás és inklúzió

Az új négy féléves mesteri képzés célja, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkóztatását elősegítő programok megtervezésében és irányításában járatos, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakembereket képezzen. A szociális munka, szociológia szakok végzettjeire, valamint a szociális, közigazgatási és fejlesztési intézményekben, nonprofit szervezetekben, egyházaknál tevékenykedő szociális szakemberek és intézményvezetők jelentkezésére számítunk. –4 ingyenes, 26 tandíjas hely –

A tandíjas hallgatók tanulmányi eredményeik függvényében támogatásban részesülhetnek, ez a tandíj hozzávetőleg 85%-át fedezi.A jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy – külön beiratkozási díj és dosszié összeállítása nélkül - egyszerre mindkét szakra beiratkozzanak és utólag döntsék el, felvételi eredményeik függvényében, hogy melyik szakot választják.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!