ERDON Helyi hírek

2010.06.07. 09:33

Pálfi ösztöndíj

<p>A Pálfi István Régiófejlesztési Alapítvány pályázatot hirdet egy éves ösztöndíjra és magyarországi, valamint brüsszeli (európai parlamenti) gyakornoki időre, Románia partiumi részéből származó magyar nemzetiségű, bármely szülőföldi felsőoktatási intézményben utolsó vagy utolsó előtti évfolyamon tanuló hallgatók, továbbá doktori képzésben részt vevő hallgatók, doktori abszolutóriummal rendelkezők, illetve doktorjelöltek számára.</p>

Az ösztöndíjas feladatai: kutatási terv összeállítása területfejlesztési témában; kutatási terv alapján területfejlesztési tanulmány, kutatási munka elkészítése; a gyakorlati idő során: háttéranyagok előkészítésében való közreműködés; európai pályázati anyagok előkészítése; adminisztrációs feladatok elvégzése;

A pályáztató által támasztott feltételek többek közt a következők: bármely szülőföldi felsőoktatási intézmény alapképzésein legalább öt lezárt félév; Máramaros, Szatmár, Bihar, Arad vagy Szilágy megyei származás; magyar nemzetiség. (igazolható pl: magyar igazolvánnyal, magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal, helyi magyar közösség ajánlólevelével). Az ösztöndíj értéke 30 000 Ft/hó egy éves időtartamra (októbertől-szeptemberig; brüsszeli /európai parlamenti/ és magyarországi gyakorlati hónap biztosítása; a brüsszeli éa a magyarországi gyakorlat idejére szállás és utazás biztosítása; a szakmai könyvekből álló „Pálfi alapkönyvtár” adományozása; „Pálfi Ösztöndíjas klub” tagság. További információk a Pálfi István Régiófejlesztési Alapítvány 4100 Berettyóújfalu, Millennium u. 4. HUNGARY postacímen és a  +36-54-405-035 telfon/faxszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!