ERDON Helyi hírek

2010.06.30. 09:36

Munkaerőpiac

<p>Bihar megye 506 állással a hatodik a szabad munkahelyek számát illetően a Mediafax hírügynökség értesülései szerint Bukarest, Kolozs, Hunyad, Iassi és Prahova után.</p>

A legkevesebb munkahellyel rendelkező megyék pedig Ialomiţa, Mehedinţi, Giurgiu, Botoşani, Dâmboviţa, Kovászna és Braila.

Felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek országos szinten 389 munkahelyet ajánlanak, a legtöbb mérnököknek és almérnököknek szól (131), de viszonylag sok könyvelőt, biztosítási ügynököt, illetve biztosítási tanácsadót is keresnek.
11.592 középfokú végzettséget igénylő munkahely vár betöltésre, ezek közül a legtöbb konfekcióipari munkahely, de keresnek még többek között ácsokat, eladási ügynököket, pincéreket, asztalosokat, szabókat is. Akiket érdekelnek az ajánlatok, jelentkezhetnek a területi munkaerő-foglalkoztatási ügynökségeknél, illetve informálódhatnak az országos ügynökség honlapján is, a www.anofm.ro címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!