ERDON Helyi hírek

2010.06.17. 15:33

Lakossági találkozó

<p>Nagyvárad - Szerda este Ilie Bolojan polgármester a váradi Vaporului utca lakóival találkozott. Ezt az utcát a közelmúltban korszerűsítették 297 méter hosszan, egy európai uniós projekt keretében.</p>

Az aszfaltozás mellett felújították a csatorna- és a villanyhálózatot is, és bekötő utat terveznek a körgyűrűhöz. A közeljövőben ugyanakkor egyéb munkálatokra is sor kerül a környéken: új kétsávos, járdákkal ellátott fémhídat építenek a Pecén, felújítják a Toamnei utca és a Rulikowski temető közötti szakaszt és 102 parkolóhelyet létesítenek, meghosszabítják az Atelierilor utcát a Toamnei és a Vaporului utcák kereszteződéséig, körforgalmat alakítanak ki a Toamnei, a Vaporului és az Atelierilor utcák kereszteződésénél, meghosszabítják a Toamnei utcát és járdát alakítanak ki mindkét oldalán stb.

Az elöljáró tudatta a lakókkal, hogy a munkálatok befejezése után ők kell majd karban tartsák az ingatlanok előtti zöldövezeteket. A 6 hónapos futamidejű projekt összértéke közel 7 millió lej, s idén ősszel indítják útnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!