ERDON Helyi hírek

2010.06.22. 16:39

Közlekedési lámpa a vetési letérőnél

<p>Szsatmár megye - A DN 19-es jelzésű Szatmárnémeti és Nagyvárad közötti úton a vetési letérőnél hétfőn elhelyeztek egy közlekedési lámpát.</p>

A felgyorsult tempóban haladó útjavítási munkálatok szükségszerűvé tették az út szélesítését, de közben a maradék útfelületen már nem férne el egy-egy szakaszon a két irányba tartó forgalom, ezért kihelyeztek egy mobil közelekdési lámpát. Ez a lépés olyan volt, mint derült égből a villámcsapás: a türelmetlen és fegyelmezetlen gépjárművezetők nem is mindig veszik figyelembe, hogy a sor nyomós okkal állt le, és vesztegel, hanem megpróbálják minden lehetséges úton megkerülni. Az alamuszibbak a parkolósávot használják, a bátrabbak elindulnak menetiránnyal szemben gyorsítanak. Elkelne a helyszínre néhány rendőr, aki megbünteti a szabálytalankodókat mielőtt még mentőre lenne szükség az általuk elkövetett baleset miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!