ERDON Helyi hírek

2010.06.30. 15:24

AVATAR - Ősbemutató Szejkefürdőn

<p>Az idén IX. alkalommal, július 6-10. között Szejkefürdőn megrendezésre váró Székelyföldi Rockmaraton fellépője lesz a magyarországi Avatar együttes is.</p>

Az igényes, dallamos hard rockot játszó Avatart 2006 februárjában alapította Gellér Tamás gitáros, Szepesi Richárd billentyűs, és Danhauser Soma énekes. Az örsi együttes az utolsó, szombati Hammer World napon, várhatóan este 7-kor lép színpadra. Kérdéseinkre az egyik alapítótag, Gellér Tamás gitáros válaszolt.

- Nem először jártok minálunk, mi az, ami az eddigi fellépésekből, itteni utatokról leginkább megragadt bennetek?

- Nagyon szeretünk hozzátok járni, tavaly kétszer is voltunk, így már szinte hazajárunk - de ami a legjobb, hogy ezt is érezzük, hogy nálatok otthon vagyunk! A csodálatos környezet, a kedves arcok, a jó barátok, a finom kaják, azok, akik miatt a leginkább szeretünk a szejkei rockmaratonra - és persze Székelyudvarhelyre járni! Emellett a kiváló színpad és szervezés is nagyon nagy erénye a helynek!

- Mivel készültök az idei megmozdulásra?

- Új, elsőrangú zenészek játszanak a bandában billentyűs és basszusgitáros fronton, akik még nagyobb élményt nyújtanak a hallgatóságnak, és egy csokor új AVATAR nóta ősbemutatója lesz a buli az idén megjelenő második nagylemezünk beharangozójaként! Érdemes eljönni!

- Mit üzentek a rajongóitoknak, esetleg azoknak, akik még nem részesültek abban a szerencsében, hogy élőben láthassanak?

- A régi barátoknak, AVATARosoknak annyit, hogy alig várjuk, hogy veletek bulizhassunk! Aki meg még nem ismer minket, az egy tökös, arcbamászós, és jó hangos dallamos hard rock bulira számíthat annak minden külsőségével együtt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!