ERDON Helyi hírek

2010.05.02. 17:17

Látogatók a Polgármesteri Hivatalban

<p>Bihar megye - Pénteken ismét nyílt napot szervezetek a nagyváradi vároházán. Ezúttal a Iosif Vulcan Nemzeti Kollégium valamint a 3-as számú speciális iskolaközpont diákjainak egy csoportja látogatta meg a Polgármesteri Hivatal épületét, a Traian Mosoiu gyűléstermet, ahol a Helyi Tanács is rendszeresen összeül, a vezetőség irodáit, valamint a városháza keretében működő egyébb közigazgatási intézeteket.</p>

Később a 45-ös számú óvoda valamint a 17-es számú Általános Iskola I.C osztálya is látogatást tett a városházán. A mintegy száz gyerek egy városismereti programon vettek részt Ismerjük meg a várost! címmel. Ennek keretében a megyeszékhely nevezetességeit tekintették meg, melynek alkalmával nem hagyhatták ki a sorból városházát sem. A nyílt napokat továbbra is havonta fogják megszervezni, jelentkezni pedig a 0722–159–451 telefonszámon lehet, Doina Lucaci-nál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!