ERDON Helyi hírek

2010.02.21. 16:19

Sikeres bál Biharpüspökiben

<p>Nagyvárad - Szombat este nagy sikerű bált szervezett a Bocskai István Közösségi Házban a biharpüspöki RMDSZ-körzet. Közel százan ropták a táncot és mulatkoztak, egészen a hajnali órákig.</p>

Szombat este nagy sikerű bált rendezett a Bocskai István Közösségi Házban a biharpüspöki RMDSZ-szervezet, köszönet érte a főszervezőknek: Féth Irénke körzeti elnöknek, Pásztor Sándor helyi önkormányzati képviselőnek, valamint Timár Miklós és Timár Enikő választmányi tagoknak. Megszokott arcok és új vendégek egyaránt részt vettek a hajnalig tartó mulatságon, melyen mindhárom generáció képviseltette magát. Számos családot a nagyszülők, a szülők és az unokák is reprezentálták, együtt táncolt, nótázott a rokonság. A legtöbb energiával természetesen a legkisebbek rendelkeztek, akik szemmel láthatóan remekül szórakoztak, de a felnőttekre sem lehetett panasz: a táncparkett szinte végig zsúfolásig tele volt.

Fülbemászó dallamok

A fülbemászó dallamokról a Nagyváradi Állami Színház Szigligeti Társulatának három tagja, Molnár Júlia, Pál Hunor és Kiss Csaba gondoskodott: jól ismert magyar nóták, operett slágerek és pop-rock szerzemények (Edda, Neoton, Bikini, Hungária stb.) egyaránt szerepeltek a repertoáron. A vonatozásba (Demjén Ferenc: Szerelemvonat) kicsik és nagyok egyaránt bekapcsolódtak, Fenyő Miklós rock and roll számai pedig emlékezetes házibulik hangulatát idézték. Pihenésképpen tombolahúzások is voltak, összesen negyven tárgynyereményt sorsoltak ki, a fődíj egy vegyeskosár volt.

Ciucur Losonczi Antonius

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!