ERDON Helyi hírek

2010.02.23. 14:21

Pályázati kiírás

<p>Kolozs megye - A Kolozs megyei tanács meghirdette a 2010-es évi pályázati kiírásokat kulturális és ifjúsági tevékenységek lebonyolítására, valamint az egyházak támogatására.</p>

A kulturális, illetve ifjúsági rendezvények társfinanszírozására civil szervezetek pályázhatnak. A Kolozs megyei tanács 500.000 lejt különített el ebben az évben ezekre a célokra. A kulturális tevékenységekre kiírt pályázatok leadási határideje 2010. április 30. Az egyházi támogatásra a Kolozs megyei egyházközségek pályázhatnak templomok és egyházi ingatlanok javítására, valamint szociális tevékenységek lebonyolítására. A Kolozs megyei tanács az idei költségvetésből 700.000 lejt hagyott jóvá erre a célra.

A pályázati űrlapokat és a kitöltési útmutatót a Kolozs megyei tanács honlapjáról lehet letölteni (www.cjcluj.ro/formulare).

Fekete Emőke, a Kolozs megyei tanács alelnöke kiemelte a kulturális, ifjúsági és szociális tevékenységek, valamint az egyházak támogatásának fontosságát, hiszen mindezek nagymértékben hozzájárulnak egy összetartó közösség kialakításához, erősítéséhez. A tavalyi év folyamán számos falunapot, néptánctalálkozót és más kulturális és ifjúsági rendezvényt, valamint templomfelújítási munkálatot támogatott a megyei tanács, elősegítve a közösségi kohézió erősítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!