ERDON Helyi hírek

2010.02.26. 11:07

Készülnek a csendőrök

<p>Bihar megye - A tavaszi labdarúgó – és egyáltalán, a sportidény – kezdete előtt megbolydult a csendőrségi méhkas. Vezetőik csütörtökön elemző–tényfeltáró megbeszélést tartottak a bihari sportrendezvények biztonságáról és rendjéről a klubok elnökeivel, mérkőzésszervezőkkel, szurkolókkal egyrészt, másrészt pedig az őrző-védő kft-k és a közösségi rendőrség munkatársaival.</p>

Sort kerítettek az elmúlt idényben történt incidensek felelevenítésére is, valamint a rendfenntartók törvényszabta feladaira, illetve kötelezettségeikre a sportrendezvényeken előállható erőszakos cselekmények megelőzése és megszüntetése érdekében. Megemlítették a Kolozsvári „U”, az Aradi UTA és Bukaresti Rapid labdarúgószurkolóinak váradi „tévelygéseit”, és elmondták, hogy tavaly tíz esetben szabtak ki büntetést kihágásért, kétszer pedig bűncselekményért. Befejezésül a csendőrség képviselői helyzetgyakorlatot tartottak a váradi Bodola Gyula stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!