ERDON Helyi hírek

2010.02.26. 11:43

Felhívás a házépítőknek

<p>Bihar megye - A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal és a Kolozsvári úton kiosztott telkek haszonélvezői között kötött haszonbérleti szerződés értelmében ez utóbbiak kötelezettségei közé tartozik az, hogy megszerezzék a kapott telekre az építkezési engedélyt, illetve kötelesek benyújtani a polgármesteri hivatal főépítészi intézményéhez az építkezési munkálatok elkezdését igazoló jegyzőkönyvet.</p>

A telket haszonbérbe kapó személyek a telek átvételétől számított egy éven belül kötelesek elkezdeni a házépítést. Mivel február 15-ig többen nem jelentek meg az Ingatlanügyi Hatósághoz az említett iratokkal, ezért a hivatal felkéri az érintetteket, hogy március 9-ig jelenjenek meg a nagyváradi városházán (210. szoba, telefon: 0259-408.812) ezügyben. Amennyiben nem jelennek meg az említett határidőig, akkor a Nagyváradi Helyi Tanács visszaveszi tőlük az odaítélt telket. Azok a személyek, akik nem tudták befejezni házukat, egy beadványt kell benyújtsanak olyan fényképekkel kiegészítve, amelyek bemutatják azt, hogy milyen stádiumban van a házépítés, illetve egy kimutatást is prezentálniuk kell arról, hogy mennyi munkálat vár még elvégzésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!