ERDON Helyi hírek

2010.01.28. 12:38

Természetfotósok, figyelem! II. „Milvus” Nemzetközi Természetfotó pályázat – 2010

<p>Szatmár megye - A Milvus Csoport Madártani és Természetvédelmi Egyesület második alkalommal hirdet természetfotó pályázatot hivatásos és amatőr fotósok számára.</p>

A Milvus Csoport Madártani és Természetvédelmi Egyesület nemzetközi természetfotópályázatot hirdet, amelyre a világ bármely részéről egyaránt benevezhetnek fotósok, digitálisan készített felvételeikkel. Etikai követelmény, hogy a beküldött felvételek hiteles mondanivalót tükrözzenek, a fotók pedig természetes körülmények között készüljenek. A versenyre két kategóriában lehet nevezni, az első „Szabad téma” kategóriában bármilyen természetfotóval lehet jelentkezni (táj, állat, növény, makro, stb.), a „Ragadozók” kategóriában bármilyen ragadozóról készült fotóval lehet nevezni (ragadozó madarak, ragadozó emlősök, stb.) A fotók beküldési határideje 2010. május 30. A pályázat részletes leírása megtekinthető a www.milvus.ro honlapon. Bővebb információkért írjanak bizalommal a photocompetition@milvus.ro e-mail címre.
Díjazás: A verseny nagydíja 500 Euró.
Mindkét kategóriában kiosztandó I. – II. – III. díj.
I. díj: 200 euró készpénz, Oklevél
II. díj: 100 euró készpénz, Oklevél
III. díj: Oklevél és a Milvus csoport által felajánlott jutalomcsomag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!