ERDON Helyi hírek

2008.12.16. 17:07

Látogatás és színdarab

<p>Szatmár megye — December 16–án, kedden, a szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola IV. osztályos, step by step csoportjának tanulói látogattak a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtó Intézetbe.</p>

A Mircea Eliade Általános Iskola IV. osztályos, step by step csoportjának tanulói látogattak a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtó Intézetbe. Medgyesi–Pop Delia Elena és Roatis Rodica tanítónők vezetésével az iskola diákjai verses–zenés karácsonyi műsort mutattak be az intézmény női fogvatartottainak. Az idősebb generáció képviselőiről sem feledkeztek meg a szervezők.

Ugyancsak december 16–án, kedden a szatmári börtön tíz fogvatartottja az Esély nevet viselő idősgondozó központban vallási témájú színdarabot mutattak be. Az akció célja a gondozó központ szolgáltatását igénybe vevő idős emberek megörvendeztetése karácsony közeledte alkalmából — tájékoztatott Ciorcas Mihai, a szatmári börtön igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!