ERDON Helyi hírek

2008.12.05. 15:22

Elítélték a gyerekgyilkost

<p>Bihar megye - Húsz év letöltendő börtönbűntetésre ítélte a bíróság a gyermekgyilkos feketebátori nőt.</p>

Elsőfokon 20 év letöltendő börtönbűntetést kapott az a 42 éves feketebátori nő, aki ezév március 19-én különös kegyetlenséggel, egy baltával megölte élettársa hároméves unokáját. Ezen kívül szabadulása után 5 évig nem élhet szülői jogaival, nem lehet gyámja senkinek, nem választhat, illetve közalkalmazotti állást sem tölthet be, nyilatkozta a bíróság szóvivője, Dorel Mutiu ügyész.

Kegyetlen gyilkosság

A történtek akkor felkavarták a közvéleményt. Az elítélt Iuliana Bule-nál és élettársánál volt a gyermek felügyelet alatt, mivel édesanyja egy vetélés miatt korházba került. Mivel a nagyapa a tehenekkel a mezőre ment, a nő egyedül maradt a kisfiúval, és inni kezdett. Mikor a gyermek nem kérőzött ki időben a mosdóba, a nő felidegesítette magát a tényen és megverte őt.

A gyermek sírni kezdett, erre a nő még dühösebb lett, és alkoholos befolyás alatt egy közelben talált baltával többször is lesúlytott, teljesen összetörve a szerencsétlen kisfiú fejét. Majd, mint aki jól végezte dolgát, átment a szomszédba és lefeküdt aludni. A férfi a gyermeket egy pléddel letakarva, az asszonyt pedig a szomszéd udvarán részegen aludva találta meg. Az ítélet még nem végleges, a vádlott fellebbezhet ellene.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!