ERDON Helyi hírek

2008.11.24. 09:43

Vita a tanácsülésen

<p>Kovászna megye - A Kovászna megyei Tanács soros ülésén heves nézeteltérésre adott okot az a határozattervezet, amely a Lécfalva és Maksa közé tervezett környezetbarát hulladéktároló megépítéséhez szükséges területek összevonásáról rendelkezett.</p>

A vita a Magyar Polgári Párt és RMDSZ frakciói között alakult ki, miután a polgáriak kifogásolták, hogy a hulladékgazdálkodásra vonatkozó projekt bizonyos pontatlanságokat tartalmaz. Az ülés során Tamás Sándor tanácselnök a hangját is felemelte egy adott percben, amikor Csinta Samu, az MPP ügyvezető elnöke, aki megfigyelőként volt jelen, távozni akart a teremből.

Végül a technikai részleteket tartalmazó határozattervezet elesett, miután az MPP tanácsosok egy része ellene szavazott, illetve tartózkodott. Az ülést követő rendkívüli sajtótájékoztatón Tamás Sándor megyei tanácselnök sajnálatát fejezte ki, hogy felemelte hangját, ugyanis, mint fogalmazott, nem jellemző ez rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!