ERDON Helyi hírek

2008.11.14. 12:04

Bemutatkoznak elsőseink

<p>Szatmár megye - Folytatjuk Szatmár megye első olsztályos diákjainak a bemutatását — ezúttal a szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola I. E osztályával ismerkedhetnek meg. Tanítónő: Kottra Éva.</p>

Szeptemberben 23 kisdiák kezdte meg tanulmányait a Mircea Eliade Általános Iskola I. E osztályában Kottra Éva tanítónő segítségével. Ottjárttunkkor hiányzók voltak: Hegedűs Alexandru Misel, Lóránt Bettina Kinga, Tar Vanesa Rita. Amint azt a tanítónő elmondta a tanítás mellett nagy gondot fordít a gyermekek nevelésére, arra, hogy egymást egyre jobban megszeressék, tiszteljék, segítség, őszintén örüljenek egymás sikerének. „Öt betűt tanultunk eddig s nagy öröm számomra, hogy a tanítványaim legnagyobb része már rájött az összeolvasás titkára, és büszkék arra, hogy már betűket és rövid szavakat is letudnak irni” — mesélte Kottra Éva. A tanítónő tervei között szerepel: farsangi jelmezbál szervezése, valamint kirándulás is, célja, hogy növendékei jólérezzék magukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!