ERDON Helyi hírek

2008.10.07. 11:07

Árokban landoltak ütközés után

<p>Szatmár megye - Kedden délelőtt <B>Sárközújlak</B> központjában közlekedési baleset történt. A helyszínelő rendőröktől megtudtuk, hogy a 34 éves <B>G. Sorin</B> vezette <B>Fiat Punto</B> típusú személygépjármű egy <I>szabálytalan előzés</I>t követően <I>összeütközött</I> a vele szembeni sávban, <I>szabályosan haladó</I><B>Audi A6</B>-ossal.</p>

Az ütközés következtében mindkét személygépjármű az úttest melletti árokban landolt. Az Audi A6-ost a 36 éves S. Stefan vezette. A balesetben a 36 éves C. Carmen és a 32 éves T. Gina sérült meg. Mindkét nőt a Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, ahol az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy hasi tájékon szenvedtek zúzódásokat, valamint a lábuk sérült meg, de nem igényeltek további orvosi felügyeletet, így nem utalták be őket a kórházba. A nyomozás az ügyben folytatódik. Mindkét személygépjármű vezetőjétől vérmintát vettek, hogy megállapíthassák, fogyasztottak-e alkoholt a baleset bekövetkezte előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!