ERDON Helyi hírek

2008.10.22. 13:37

Piroson hajtott át: egy asszony meghalt, öt autó ütközött

<p>Temesvár - Kedd este Temesvár egyik kereszteződésében a 19 éves BMW típusú személygépjármű sofőrje figyelmen kívül hagyva a lámpa piros jelzését egy nyugdíjas halálát és öt autó karambolozását okozta. A fiatal elmenekült a helyszínről.</p>

A Lidia és Martirilor utcák kereszteződésében egy 19 éves fiatal a pirosan áthajtva gázolt el egy, a gyalogátjárón szabályosan átkelő 82 éves hölgyet, miután másik négy autóval koccant össze, majd elmenekült a baleset helyszínéről. Elisabeta M. a korházba szállítását követő rövid időn belül belehalt sérüléseibe.

Miután a rendőrök lezárták az összes Temesvárról kivezető országutat a férfi ügyvédjével együtt jelentkezett a közlekedési rendészeten. Autóját a külvárosi Sagului sugárúton találták meg. Az alkohol teszt azt igazolta a férfi nem fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően. A férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, az ügy körülményeit mág vizsgálják.

   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!