ERDON Helyi hírek

2008.10.09. 12:41

Murányi Tóni és Zenekara: Zenélő Bulgakov restart

<p>Kolozsvár – A nyári szünet után, újult erővel indul Murányi Tóni zenekarának koncertsorozata a kolozsvári Bulgakov Kávézóban. A Zenélő Bulgakov cím alatt futó rendezvény havonta visszatérő koncertélménnyel szolgál a közkedvelt irodalmi találkozóhely közönségének. Az új évad október 11-én, 20 órakor kezdődik.</p>

Amint az elmúlt évadban is megszokott volt, Murányi Tóni eme koncerteken mutatja be legfrissebb szerzeményeit – ennek megfelelően a szombati koncert is számtalan, eddig még nem hallott dalt tartalmaz. Ráadásul a közkedvelt régi dalok is megújult hangzással kerülnek közönség elé, és ebben nagy szerepe van a zenekar legújabb tagjának, Enyed Károly billenytűsnek. Mellette csupa ismerős arcokat láthatunk-hallhatunk: Orbán Ferenc hegedül, Vigh Menyhárt basszusgitározik, a dobot pedig Murányi János szólaltatja meg. A Zenélő Bulgakov koncertsorozat ingyenesen látogatható rendezvény.
Murányi Tóni és Zenekara éppen az új lemezén dolgozik: nyár végén kezdődtek el Kolozsváron „A libapásztor srác" címre keresztelt album stúdiómunkálatai, mely album a Bulgakovban is elhangzó műsor legkedveltebb darabjait tartalmazza.

 

Murányi Tóni és Zenekara
október 11. szombat, 20 óra
Bulgakov Kávézó, Kolozsvár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!