ERDON Helyi hírek

2008.10.16. 13:53

Marketből Center-ré vált a Lotus

<p>Nagyvárad - A két legnagyobb üzlet, a Carrefour hypermarket és a Media Galaxy elektronikai cikkeket árusító üzlet ünnepélyes átadásával tegnap megnyílt a Lotus legújabb épületszárnya. <A href="http://video.erdon.ro/video/29012/uj-epuletszarny-a-lotusban" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A már szerda délután 18 órakor elkezdődött ünnepségen, azt is bejelentette Diana Bora, a Lotus Market gazdasági igazgatója, hogy az új épületszárny átadásával a Lotus Market Lotus Center-ré változott, egyúttal reményét is kifejezve arra vonatkozóan, hogy ez a bővítés nem az utolsó lesz. A rendezvényen a kezdeményezést és az új szárny átadását Biró Rozália alpolgármester méltatta, kiemelve, hogy a 2002-ben az egykori sörgyár romjaira épült Lotus idővel a mindennapok szerves részévé vált.

Üzletek, mélygarázs

Az új épületszárnyban egy hypermarket, egy elektronikai cikkeket forgalmazó üzlet és számos kisebb elárusító helyiség kapott helyet, melyek a következő napokban fognak megnyílni, illetve megépült Nagyvárad első, 450 férőhelyes mélygarázsa is, mely ingyenesen igénybe vehető és az épületből mozgólépcsőn is megközelíthető. Bejárata a hypermarket mögött található. Az ünnepélyes megnyitón beszédet mondott Adrian Urda, a Media Galaxy-t üzemeltető Altex cég romániai alelnöke és a Carrefour hypermarketet vezető Roxana Cernica is, mindketten arra helyezve a hangsúlyt, hogy kiváló termékekkel állnak a nagyváradi lakosság rendelkezésére. A megnyitó után az új épületszárny szalagját Biró Rozália vágta át, majd a meghívott vendégek a saját szemükkel győződhettek meg arról, mekkora épületet sikerült a kivitelezőnek relatív rövid idő alatt megépítenie. A módosítással így a beépített összterület elérte a 62 ezer négyzetmétert, melyhez a mélygarázson kívül egy 650 férőhelyes külső parkoló is épült.

Tegnaptól a vásárlókért

Az új épületszárny tegnap reggel 8 óra óta várja a bevásárló közönséget. Ahogy Adrian Urda is mondta, fontos, hogy mostmár nem kell a nagyváradiaknak Debrecenbe utazniuk, hogy ott válogassanak az elektronikai eszközök közül, hisz itt is többezer termékkel igyekeznek kielégíteni az igényeket. A két nagy bevásárlóközpont tegnap reggel zsúfolásig megtelt vásárlókkal, hosszú sorok kígyóztak a pénztáraknál, s minden vásárló csomagja mellé egy szál virágot és egy léggömböt is kapott ajándékba.

Nagy Anikó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!