ERDON Helyi hírek

2008.09.25. 13:31

Európai fotóművészeti fesztivál

<p>Nagyvárad - A XVII. Nagyváradi Ősz keretében európai fotóművészeti fesztivált rendeznek. Az eseményt a váradi Tavirózsa Fotóklub és az Euro Foto Art Egyesület szervezi, a Nemzetközi Fényképészeti Szövetség támogatásával, és a Romániai Fotóművészek Egyesülete, a Bihar Megyei Tanács és a Polgármesteri Hivatal fővédnöksége alatt.</p>

Több mint ötven fotóművész lesz jelen, Románián kivül Horvátországból, Németországból, Olaszországból, Szerbiából, Szlovákiából, a Moldáv Köztársaságból, Oroszországból, Ukrajnából, Magyarországról, Japánból és Dél-Koreából. A nyitóünnepséget szeptember 26-án, reggel 9 órakor tartják a városháza dísztermében, majd nemzetközi szimpóziumra kerül sor, Új tendenciák a fotóművészetben címmel. 13 órakor az Árkádia bábszínház emeleti előcsarnokában Serge Shvedenko és Inn. S. Fedotov ukrán fotóművészek kiállítását nyitják meg, 17 órakor pedig Il-Tae Lim dél-koreai fényképész alkotásaiból nyílik tárlat a Foto Art Galériában. A napi programok a Promesse nyárikertjében zárulnak, a Digitális fényképek gálájával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!