ERDON Helyi hírek

2008.05.22. 16:47

Rátót City fia Érmihályfalván

<p>Bihar megye – A magyarországi könnyűzenei életet 1999-ben kavarta fel Sub Bass Monster (Máté Szabolcs) első, „Félre az útból” című rap-lemezével, mely mindjárt 50 ezer példányban kelt el. Az előadó május 17-én az érmihályfalvi Széchenyi téren összegyűlteket szórakoztatta. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon2/327.%20Sub%20Bass%20Monster.mpg/viewer.html " target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A Nyíló Akác Napok színpada köré, az első sorokba természetesen olyan fiatalok nyomultak, akik szóról szóra tudják a rapper minden szövegét, és most is együtt énekelték vele, hogy: „Nincs nő, nincs sírás,”, vagy hogy „Gyulafi–Rátót”, és együtt kérdezték, hogy „Tovább is van, mondjam még?” A válasz természetesen az volt, hogy igen, s hogy hogyan is zajlott a koncert – melyen a helyi Pheno-mens raptánc csoport közreműködött – azt összefoglalva is meg lehet nézni a csatolt videón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!