ERDON Helyi hírek

2008.04.17. 18:10

Elhalasztotta a döntéshozatalt a bíróság

<p>Hétfőre halasztotta a Szatmárnémeti Bíróság a döntéshozatalt annak a fiatalembernek a folyamodványa ügyében, aki halálos kimenetelű közúti balesetet okozott az elmúlt héten Szatmárnémetiben.</p>

Cosmin Koszor Codrea védője azzal a kéréssel fordult a Szatmárnémeti Bírósághoz, hogy a 29 napos előzetes letartóztatásban lévő védence szabadlábon védekezhessen a gondatlanságból elkövetett emberölés címén ellene folyó bűntetőjogi perben. Amint annak idején beszámoltunk róla, a férfi egy személygépkocsi volánja mögött elgázolt két, a járdán szabályosan közlekedő kislányt, s egyikük a balesetben életét vesztette. A sofőrt még aznap a rendőrség 24 órás őrizetbe vette, majd egy nappal később, április 10–én, bírósági határozattal 29 napos előzetes letartóztatásba került. A bíróság a letartóztatás elleni fellebbezést elutasította, a szabadlábra helyezést kérő ügyvédi folyamodvány ügyében pedig előbb e hét keddjén, majd a tegnapi nap folyamán a tárgyalás elnapolása mellett döntött.

 

Kapcsolódó cikkek:

  • Akár hét évet is kaphat a gázoló
  • Nyugodj békében Janka!
  • Tekintettel a tragédiára
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!