ERDON Helyi hírek

2008.03.27. 12:04

Súlyos baleset Vajdahunyadnál

<p>Vajdahunyad – Egy személy súlyosan megsérült, míg három másik csak könnyebb sérüléseket szenvedett abban a közlekedési balesetben, amely Vajdahunyad kijáratánál található hídon történt. <STRONG>(</STRONG><A href="http://video.huon.ro/members.huon1/flv-accident%20hunedoara.flv/viewer.html" target="_blank"><STRONG>video itt&#160;</STRONG><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://media.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<STRONG>)</STRONG></p>

Az egyik jobbos kanyarban, a megengedettnél nagyobb sebesség miatt, egy Opel Corsa sofőrje elvesztette uralmát a gépjármű felett, áttért a szembeni sávba, ahol frontálisan ütközött egy Opel Vivaro-val. A Vivarot, és 30 áves vajdahunyadi nő vezette, aki szabályosan közlekedett. A baleset következtében mind a Corsa sofőrjét, mind a Vivaro négy utasát a SMURD kellett, beszállítsa a kórházba. A Vivaro utasai között egy 16 éves fiatal lány is megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!