ERDON Helyi hírek

2008.03.05. 14:58

Munkabaleset a Coposu sétányon

<p>Szatmár megye - Munkabalesetet szenvedett a Coposu sétány felújitását végző cég egyik munkatársa, miközben egy utánfutóról, a díszköveket próbálták lerakodni egy emelődaru segítségével. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/flv-Munkabaleset_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://media.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A kőtömeg pozicióba helyezése következtében, a rakodórács félrebillent, és a kőtömeg rázudult az ott segédkező munkásra, akit az ott dolgozó  kollégái szabadítottak ki. Riasztották a tűzoltókat is, de az ők közbeavatkozásukra már nem volt szükség.Hamza Zsolt, Ombodi lakost, a mentők súlyos lábsérüléssel szálították kórházba. A balesetet a rendőrség és a Területi Munkaügyi Hatóság vizsgálja. A szemtanúk szerint a helyszinen tartózkodó alkalmi munkások egy része röviddel a baleset után szétszéledt. A baleset helyszínén csak a darukezelő, valamint a ott szolgálatot teljesítő biztonsági őr maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!