ERDON Helyi hírek

2008.03.18. 15:25

Májusi koncertek Érmihályfalván

<p>Bihar megye – A XVI. Nyíló Akác Napok fesztivál fellépői: Sub Bass Monster, a Zanzibár-, a Fly Project- és az Apostol együttes.</p>

A XVI. Nyíló Akác Napok fesztiválra május 15 és 18 között kerül sor Érmihályfalván. Mint Kovács Máriától a szervezőbizottság vezetőjétől megtudtuk, a rendezvény „kínálatába” visszakerülnek olyan hagyományos programok – mint például a lovas parádé – melyek tavaly elmaradtak, (mint emlékezetes, tavaly májusban a fesztivál szombatján zajlott az államelnök hivatalban maradásáról vagy távozásáról szóló referendum), de lesznek újdonságok is. Már tudni lehet, hogy a legtöbb érdeklődőt vonzó szabadtéri koncerteken kik lépnek színpadra. Mint a korábbi években is, most is végeztek „közvélemény kutatást” a diáksák körében, megtudni a fiatalok kit látnának szívesen. A magyarországi előadók között a legtöbb szavazatot Sub Bass Monster kapta, és a rappest sikerült is szerződtetni egy május 17-i koncertre. Ugyancsak a „kívánság listán” volt a Zanzibár együttes, ők előtte egy nappal, május 16-án adnak élő koncertet. A romániai előadók között a legtöbb szavazatot a Morandi kapta, de gázsijuk a mihályfalviak számára megfizethetetlen, így a második helyezett Fly Project lép fel május 18-án, ugyanaznap, amikor az „idősebb korosztályt” az Apostol együttes fogja szórakoztatni.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!