ERDON Helyi hírek

2008.03.05. 17:43

Megtérül a befektetés

<p>Szatmárnémeti — Országos szinten a legmodernebbek közé tartozik felszereltsége szempontjából a szatmárnémeti Transurban Rt.-nél működő vizsgasor.</p>

Motorkerékpár és teherautó műszaki vizsgáztatására egyaránt alkalmas, attól függetlenül, hogy a jármű milyen üzemanyaggal működik.
A műszaki vizsgasor — melyet csak néhány hónapja helyeztek üzembe — körülbelül 300 ezer lejnyi beruházást jelentett a vállalatnak. Simon József, a Transurban igazgatója elmondta lapunknak, hogy hónapról hónapra emelkedő tendenciát mutat a vizsgasor bevétele. „Ha ilyen tempóban növekszik az ebből származó profit, nagyon rövid időn belül megtérül az ára”— magyarázta Simon. A Transurban műszaki vizsgasora korszerű felszereléssel rendelkezik, mivel a műhelyben tahográfok beszerelését és ellenőrzését is el tudják végezni, a hagyományos, diagramos tahográfok mellett az újabb, digitális készülékek beszerelésének is megvannak a szükséges feltételei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!