ERDON Helyi hírek

2008.03.31. 16:04

Beiratkozás és felvételi az Aurel Popp Művészeti Líceumban

<p>Szatmárnémeti – Az Aurel Popp Művészeti Líceumban április 8–ai kezdettel kerülnek megrendezésre a felvételi próbák zene és képzőművészet szakokra az I. és V. osztályba felvételizők számára.</p>

Az Aurel Popp Művészeti Líceumban a 2008/2009–es tanévben is indul I., valamint V. osztály magyar tagozaton. Az első osztályba, zene szakra beiratkozó gyermekek számára április 8–án, kedden, 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a felvételi, mely próba során a pedagógusok felmérik a jelenkezők zenével kapcsolatos képességeit. Április 9–én, szerdán, szintén 10 órai kezdettel tartják meg az elsőbe iratkozók számára a képzővészettel kapcsolatos felmérő próbát. Amint azt Golban Fulop Adrian, az iskola igazgatója közleményében hirül adta V. osztályban román és magyar tagozaton 30–30 hely várja a jelentkezőket zene, képzőművészet, valamint koreográfia (balett) szakokon. Ezen osztályokba a felvételi próbákra április 13–én, kedden, 10 órai kezdettel kerül sor az iskola épületében — Béke tér (Piata păcii) 7–es szám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!