ERDON Gyászhír

2019.09.17. 09:47

Gyászhírek, 2019. szeptember 17.

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesanyától, anyóstól, nagymamától, VARGA JULIANNÁTÓL (szül. VAJDA), aki 87 éves korában itthagyott bennünket örökre. Búcsúztatása a Rulikowski temetőből, a Steinberger kápolnából 18-án 12 órakor lesz. Isten adjon neki örök nyugalmat. Búcsúzik tőle a gyászoló család, Lacika és családja, Marika és családja.

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesanyától, anyóstól, nagymamától, VARGA JULIANNÁTÓL (szül. VAJDA), aki 87 éves korában itthagyott bennünket örökre. Búcsúztatása a Rulikowski temetőből, a Steinberger kápolnából 18-án 12 órakor lesz. Isten adjon neki örök nyugalmat. Búcsúzik tőle a gyászoló család, Lacika és családja, Marika és családja.

El nem múló fájdalommal emlékezünk SZABÓ ILONÁRA (szül. HEGYI), akinek ma egy éve szerető szíve megszűnt dobogni... A múltba visszanézve, valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már./ Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/ Szívükben örök a fájdalom és a szeretet./ De ő nekünk sohasem lesz halott,/ Mert a jók örökké élnek,/ Mint a csillagok. Örökké gyászoló édesanyja, húga, fia és menye.

*

Fájó szívvel emlékezem SZABÓ ILONÁRA (szül. HEGYI), aki ma 1 éve örök nyugalomra tért. Életem része volt, célja és öröme,/ nélküle sötét van, a nappal is fekete,/ Kegyetlen fájdalom az egekig ér,/ Kérlek téged Istenem,/ Szeresd őt ugyanúgy mint én. Élettársa, András.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér, keresztanya, rokon, ZSENYEI JULIÁNNA (szül. BOROS, Belényes) súlyos betegség következtében hirtelen elhunyt, követte férjét az örök hazába. Végső búcsút veszünk tőle Vácszentlászlón (Magyarország). Nyugodj békében drága lélek! A gyászoló család.

*

Hálával és örök szeretettel gondolunk drága szüleinkre, ID. HERMÁN ISTVÁNRA és HERMÁN LUJZÁRA haláluk 43., illetve 18. évfordulóján. Emlékeznek: gyermekeik, István és Gyöngyvér családjaikkal és Zoltán családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó gyermekre, testvérre, sógorra, nagybácsira, IFJ. SANYÓ JÓZSEFRE (Biharszentjános), aki 3 éve, hogy itthagyott bennünket. „Álmod őrizze béke és nyugalom,/ Szívünkben örökké élni fogsz,/ Mert szeretünk és hiányzol nagyon./ Az élet nélküled csendben megy tovább,/ De a fájó emlék elkísér minket egy életen át.” Örökké bánatos édesanyja, testvére, Irmus és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett nagynénitől, VARGA JULIANNÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Borika és családja Tenkéről.

*

Közdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, ÖZV. TUTOR MARGITTÓL (élt 90 évet). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Búcsúzik tőle Marika, Erika, Attila.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, KARÁCSONY ERZSÉBETTŐL. Temetése szerdán 11 órától a püspöki temetőben. Búcsúznak tőle fiai: Sava Marcel, Sava Dorin és családjaik.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, ÖZV. TUTOR MARGIT hosszú szenvedés után 90 éves korában elhunyt. Temetése 17-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Fájó szívvel búcsúzik tőle lánya, Éva, fia, Feri, menye, Marika, unokája, Kinga.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya és nagymama, PAPP IBOLYA életének 77. évében rövid szenvedés után elhunyt. Temetése ma, szeptember 17-én 12 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja, férje, József, gyermekei, Csaba és Attila, unokája, Zsombor, Violeta és Betty.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy NAGY VINCE, a szeretett férj, édesapa, nagyapa 2019. szeptember 14-én, 72 éves korában elhunyt. Temetése pénteken, szeptember 20-án a püspöki temetőben lesz 13 órától. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól és nagymamától, NILGESZ MÁRIÁTÓL, aki 73. évében hosszantartó, súlyos betegség után eltávozott. Temetése ma, szeptember 17-én d.u. 15 órától a palotai temetőben. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lányai, Mária és Katalin családjaikkal.

*

„Nehéz életének vége legyen kezdete annak a boldog életnek, ahol nincs szenvedés és fájdalom, ahol letörölsz minden könnyet!” VARGA JULIÁNNA, COJOCARU IOAN, NILGESZ MÁRIA, SILAGHI IULIU, MOŢ MARIANA, PETROVICI FLOAREA, TUTOR MARGARETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!