ERDON Gyászhír

2019.08.08. 08:56

Gyászhírek, 2019. augusztus 8.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, POCSAI GYÖRGY (Erdőgyarak) életének 83 évében hirtelen távozott az élők sorából. Temetése ma augusztus 8-án 13 órától az erdőgyaraki kápolnából Búcsúznak tőle gyermekei: Imre, György, Szilvia, Eleonóra és családjuk, unokái, dédunokái.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, POCSAI GYÖRGY (Erdőgyarak) életének 83 évében hirtelen távozott az élők sorából. Temetése ma augusztus 8-án 13 órától az erdőgyaraki kápolnából Búcsúznak tőle gyermekei: Imre, György, Szilvia, Eleonóra és családjuk, unokái, dédunokái.

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, SZAKÁLL ILDIKÓNAK szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Az F. Schiller Líceum munkaközössége.

*

Fájó szívvel búcsúzom imádott nagymamámtól, BERNÁTH ANNÁTÓL aki élete folyamán családunk magja volt. Köszönöm a Jóistennek, hogy egy ilyen csodálatos nagymamát adott nekem, akitől a jóságot, kedvességet, figyelmességet és a feltétel nélküli szeretetet megtanulhattam. Szerető unokája, Zsófi.

*

Mélyen együttérzünk Szakál Ildikóval és családjával, amikor végső búcsút vesznek a szeretett anyától, nagymamától, BERNÁTH ANNA-MÁRIÁTÓL. Nyugodjon békében. A Nuţiu család.

*

Őszinte részvétünket tolmácsoljuk a gyászoló családnak BERNÁTH ANNA-MÁRIA elhunyta miatti fájdalmában. Emléke legyen áldott. Részvétét fejezi ki Ioan és Cristian Tomoiagă, családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BERNÁTH FERINEK felesége elhunyta miatt érzett fájdalmában. Húga, Erzsike, sógora, Jancsi, keresztlányuk, Rituka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a BERNÁTH család összes tagjának szeretett halottjuk miatt érzett mély fájdalmukban. Viola, Laci és családjuk.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, nagynéni és rokon, MURESAN SILVIA életének 73. évében elhunyt. Temetése 2019. augusztus 10-én 10.30 órakor lesz, a búcsú a Steinberger kápolnában, 14 órakor a margittai kápolnából. Béke poraira! Búcsúzik tőle szerető menye, Lídia, fia, Péter, unokája, Dominic, unokaöccse, Attila és családja, Andrea, Gergő és Mátyás.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a BERNÁTH és SZAKÁLL családnak a szeretett PANNI néni elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Sipos László, illetve Dóri és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZAKÁLL ILDIKÓNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Vitályos család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a drága édesapa, nagyapa, dédapa, ID. KOZÁK LAJOS elvesztése miatti mély fájdalmukban. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében! Veterán labdarúgó barátai: Nagy István, Nagy József, Pap László, Svedovics János.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett nagymamától, dédmamától, TÓTH GIZELLÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Unokád Enikő és családja.

*

Megtört szívvel búcsúzom szeretett nagymamámtól, TÓTH GIZELLÁTÓL. Drága, jó lelked nyugodjon békében! Unokád, Norbert.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, TÓTH GIZELLA (a Crişul cipőgyár nyugdíjasa) csendesen megpihent. Temetése pénteken, 2019. augusztus 9-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben örökké él. A bánatos család.

*

„A csillagok ragyogása volt két szemében, Nap tündöklésénél szebb volt mosolya! Elindult egy lélek, Tovább szállt, Távolra tőlünk, mely nagyon fáj! GEORGESCU ZOIŢA, MIHUŢ ELENA, BOCŞAN FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!