ERDON Gyászhír

2019.11.22. 07:44

Gyászhírek, 2019. november 22.

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett, jó édesanya, anyós és nagymama NAGY IBOLYA (szül. BOSKA, volt margittai lakos) 81 éves korában elhunyt. Hamvait november 23-án, szombaton 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a margittai Eger temetőben. Emlékét szeretettel megőrizzük. Búcsúzik tőle lánya, Irénke, veje, Attila és unokája, Flóra.

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett, jó édesanya, anyós és nagymama NAGY IBOLYA (szül. BOSKA, volt margittai lakos) 81 éves korában elhunyt. Hamvait november 23-án, szombaton 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a margittai Eger temetőben. Emlékét szeretettel megőrizzük. Búcsúzik tőle lánya, Irénke, veje, Attila és unokája, Flóra.

Szomorúan emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, IZSÁK JÁNOSRA (Kisnyégerfalva) halálának 5. évforduloján. Amíg elünk, emlékét megőrizzük. Szerető családja.

*

Mély tisztelettel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, DIÓS GYULA (szül. Paptamási) elhalálozott. Temetése 2019. november 22-én 14 órától lesz a paptamási ravatalozóból. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagytata, testvér, rokon, DR. BALOGH SÁNDOR (élesdi születésű, konstancai

*

„Itthagytál mindent, amiért küzdöttél, Elváltál azoktól, akiket szerettél. Szívünkben itt él emléked örökre, Mosolygós arcod itt marad szívünkben!” Drága férj, édesapa, nagyapa és após, köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Szívünkben itt él emléked örökké! Fájó szívvel emlékezünk CSONGVAY ÁRPÁDRA halálának első évfordulóján. Szerető felesége, Babi, lánya, Évi, unokája Amira és veje Misi.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, COSTA ILONÁRA (ICA, Szalárd) aki ma 3 éve búcsú nélkül távozott el közülünk, „Egy téli napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva elmentél. A fájdalmat leírni nem lehet, Csak letörölni a hulló könnyeket. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett!” Bánatos férjed, Gyuri, leányod, Tünde, vejed, Florin és pici unokád, Ianis.

*

Tele bánattal, fájdalommal emlékezünk a 43 éve hirtelen halálesetben eltávozott ID. KEREZSI JULIANNÁRA (éradonyi lakos), aki 13 gyereknek adott életet. Amikor bajban voltunk, csak ő segített mindenkinek, de sajnos a tragikus pillanatban senki nem volt mellette. Szomorú szívvel emlékezünk a többi elhunyt testvéreinkre. Jani, Lajos, József és Tóni.

*

Megtört szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, KIRÁLY IRÉNKÉTŐL (szül. Csatár) aki hosszú szenvedés után, életének 62. évében elhunyt. „Annyira fáj, hogy el nem mondhatom! Nem látom többé, s nem is hallhatom. Hiába érzem őt itt belül élénken, Kezét felém nyújtva esendőn, félénken. Mardos a kín, hogy meg nem menthettelek, S mikor elmentél, nem foghattam a kezed.” Drága testvérem, nyugodj békében! Örökké emlékezünk rád: testvéred, Éva, sógorod, Imi Síterből.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel búcsúzunk a keresztanyától, KIRÁLY IRÉNKÉTŐL (szül. KŐSZEGI) „Hirtelen halálod nagy fájdalmat okozott, de jóságod és szereteted szívünkben örökké élni fog. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg e földön élünk, nem fogunk feledni.” Búcsúzik tőle keresztlánya, Évi, Imi és Jázmin.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett, drága édesanyára, NEMES IRÉNRE (Bihar) halálának első évfordulóján. Számunkra sosem lesz halott, Örökké élni fog, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét, Áldd meg Atyám, s én köszönöm, Hogy ő lehetett az én édesanyám. Örökké emlékezni fog rá lánya, Inci.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szerető és szeretett férjre és édesapára, SZLAFKAI ISTVÁNRA halálának 7. évfordulóján. „Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit elfelednek, Örökké él, kit igazán szeretnek.” (Kosztolányi Dezső) Felesége, Melinda és fiai, Lóránd és Levente.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább szülőkre, anya, apa, anyós, após és nagyszülőkre, BALOGH IRMÁRA halálának 22 évfordulójára, és BALOGH KÁLMÁNRA halálának 28. évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, fájó szívünkben őrizzük emléketeket. A gyászoló család.

*

Imádott drága kislányunkra, OROS MELINDÁRA emlékezünk. „Az elmúlás nem a távozásban, hanem a feledésben van... akit nem feledünk el, az örökké él.” Szerettei.

*

„Ezt az életet, ezt a halált, csak az Istenbe vetett hit igazolja, teszi értelmessé.” MĂRCUŞ BRIANA CARINA, SZÜCS GÁBOR, MĂRCUŞ ECATERINA, OLÁH TERÉZ, SZABÓ MARGARETA, KIRÁLY IRÉNKE, MOŞTEORU GHEORGHE, LUNCAN MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!