ERDON Gyászhír

2019.11.18. 09:17

Gyászhírek, 2019. november 18.

A Margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte együttérzésünket fejezzük ki Szöllősy Noémi kolléganőnknek és kedves családjának szeretett édesanyja, SZÖLLŐSY ERZSÉBET (szül. Verzár, Margitta) tragikus, idő előtti elhunyta miatt. Nyugodjon békében!

A Margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte együttérzésünket fejezzük ki Szöllősy Noémi kolléganőnknek és kedves családjának szeretett édesanyja, SZÖLLŐSY ERZSÉBET (szül. Verzár, Margitta) tragikus, idő előtti elhunyta miatt. Nyugodjon békében!

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki barátunknak és volt osztálytársunknak, Szöllősy Noéminek és kedves családjának szeretett édesanyja, SZÖLLŐSY ERZSÉBET (szül. Verzár, Margitta) elhunyta miatt. Emlékünkben megőrizzük. Nyugodjon békében! A 2009-ben végzett XII. J. osztály diákjai és osztályfőnöke.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy Ferenczi Máté életének 90. évében elhunyt. Temetése hétfőn, 18-án 11 órakor lesz a nagyváradi városi kápolnában. Búcsúzik tőle gondozó családja, Pokorny Cristian, feleségével és családjával, Kiss Rozália és kedves szomszédjai a Milcovului 3. szám alatt, az újfalvi rokonsággal együtt.

*

„A testi halál nem szünteti meg az életet, csak megváltoztatja azt, ezért a halált csak alvásnak nevezte.” (JN 17, 13) JURJ GHEORGHE, PAPA MÁRIA-ERZSÉBET, CHERECHES GHEORGHE, LUP FLORIAN, CSATO ISTVÁN, ID. VARGA JÁNOS, SZAVO ANTAL, GOZNER ISTVÁN, DEZSI JULIANNA, CIUCIU TANCA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel búcsúzom szeretett férjemtől, ID. VARGA JÁNOSTÓL, akinek jóságos szíve megszűnt dobogni. „Neked szól a templom harangja, érted imádkozunk halkan, zokogva. egy szál virág, egy gyertya az asztalon érted ég.” Lelkedet odafent angyalok vigyázzák! Nyugodjál békében! Áldja meg az Isten emlékedet! Temetése november 18-án a biharpüspöki kápolnából 15 órától. Búcsúzik tőle megtört szívű felesége, Anikó.

*

Soha el nem múló fájdalommal és megtört szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától és apóstól, ID. VARGA JÁNOSTÓL. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük és soha el nem felejtjük. Örök álma és a föld amelyben pihen legyen áldott! Fia, Jancsika és menye, Tünde.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól és nagytatától. ID. VARGA JÁNOSTÓL, aki életének 75. évében örökre megpihent. „Úgy mentél el csendben és szerényen. Drága, jó lelked nyugodjon békében!” Szeretett fia, Pisti, menye, Noémi és unokái Nimrod és Zoard.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk drága, jó apatársunktól, VARGA JÁNOSTÓL (JANCSI). Soha el nem feledünk! Nyugodjon békében! Balog Barna, Marika és Attila.

*

Megrendüléssel értesültünk drága apatársunk, VARGA JÁNOS haláláról. Fejhajtással búcsúzunk tőle és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Anyatársad, Juci és a Nagy család tagjai.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, SZAVÓ ANTAL életének 78. évében elhunyt. Temetése 2019. november 18-án 14 órakor lesz a Hasas kápolnából a városi temetőben. A gyászoló család.

*

Szeretett anyukánk, PAPA MARIA emlékére! Köszönetet mondunk mindazoknak a barátoknak, rokonoknak, közeli és távoli ismerősöknek, szomszédoknak, akik ezekben a nehéz pillanatokban mellettünk álltak. Lacika és Erika.

*

Szívemben soha el nem múló szeretettel emlékezem halottaimra, ID. PÁPAY FERENCRE halálának 7. évfordulóján, IFJ. PÁPAY FERENCRE halálának 16. évfordulóján, KOMENDÁT JÓZSEFRE halálának 4. évfordulóján. Oly szomorú egyedül lenni, valakit mindenűt keresni, valakit hiába várni, aki nem jön többé soha, feledni valakit lehetetlen csoda. Mert akit szeretünk, nem feledünk soha. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes. Szerető feleség és édesanya, Zoli és családja, Öcsi és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk arra a napra, amikor hat hónapja utolsó útjára kísértük édesanyánkat, DUŢ JULIANNÁT. „A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. A temető csendje ad neki nyugalmat, szívünk fájdalma örökre megmarad. Sohasem feledünk: fiai, lányai, vejei, menyei, unokái és dédunokái.

*

Fájdalommal emlékezünk TORNYI ISTVÁNRA, aki 12 éve adta vissza lelkét Teremtő Urának. Nagyon hiányzol! Adj, Uram, örök nyugodalmat neki! Felesége, Marika, lánya, Ildikó, veje, Gábor, unokái, Sára, Eszter, Hanna.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára és nagyapára, ID. OLÁH IMRÉRE (volt sofőr) halálának 11. évfordulóján. Egy őszi napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva, örökre elmentél. Itt hagytál mindent, amit úgy szerettél, A családodat, a házat, amiért küzdöttél. Életed munka volt, szívedben szeretet, A jó Isten áldja meg két dolgos kezed. A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, De szívünkben örökké velünk maradsz. Nyugodj békében, nagyon hiányzol! Feleséged, gyermekeid és sok unokád, a messze távolból.

*

Szomorú 16 év telt el, hogy elkísértük utolsó útjára a legdrágább férjet, nevelőapát, IFJ. PÁPAY FERENCET. Nyugodj békében! Bánatos felesége, Magdi és családja.

*

Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága halottainkra, MOLNÁR EMMÁRA (Biharvajda) november 18-án, halálának 24. évfordulóján, illetve, MOLNÁR GYULÁRA, aki november 24.én lesz 33 éve, hogy eltávozott. Emlékeznek rájuk: lányuk, Emma, unokájuk, Erika, unokavejük, Attila és dédunokájuk, Emese.

*

Most két éve távozott el közülünk a szerető feleség, anya, anyós, nagymama, FAZEKAS ERZSÉBET ILONA (szül. GÖNCZI, Örvénd). „Az emlékezéshez nem emlék, szeretet kell, Akit szerettünk, soha nem feledjük el.” Férje, fiai, menyei, unokái.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a szerető férjre és édesapára, GERGELY GYULÁRA (Biharszentjános) halálának 2. évfordulóján. „Boldogok voltunk, míg együtt lehettünk, Amíg minden percet együtt tölthettünk. Nélküled hideg és üres lett otthonom, Nincs kivel megosszam örömöm-bánatom. Érted hulló könnyeim soha el nem fogynak, Adjon a jó Isten örök nyugodalmat.” Szerető családja.

*

A hiány és a csend fáj, amit a lelkünkben érzünk, most is, 5 év elteltével, november 17-én, egy olyan napon amit a csillagokhoz való sietős távozása jellemez a pszichológus VASS LÁSZLÓ DEZSŐNEK. Ahogy az égboltról a csillagok ragyogása visszatükröződik a tenger és óceánok vizein, úgy nézegetjük az emlékekkel teli családi albumokat, amelyek a szeretett férj, apa, nagytata emlékét idézik fel. Nyugodalma legyen csendes az angyalok között. Köszönet mindazoknak, akik emlékeznek rá egy percig. Nagyon hiányzik feleségének, Corneliának, fiainak, menyeinek és 4 unokájának a Nemes Rózsa Lovag.

*

Fájó szívvel emlékezünk MADAR KÁROLYRA halálának 18. évfordulóján. Szerető felesége, gyermekei, Andrea és Norbert.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett apára, testvérre, sógorra, MOLNÁR ISTVÁNRA halálának 12. évfordulóján. „Hirtelen halálod / Nagy fájdalmat okozott, / De jóságod és szereteted / Szívünkbe örökké élni fog. /Szívünkben helyedet / Nem pótolja semmi, / Míg e földön élünk / Nem fogunk feledni.” Emlékét őrzi fia, Csabi, testvére, Erzsébet és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább nagyapára és dédnagyapára, LUCSKAI GYULÁRA (Hegyközszáldobágy) aki 3 éve elköltözött a mennyei Atyához. „Virágerdő sűrűjében, pihen egy szív csendesen, Rég nem dobbant családjáért, messze vitted Istenem! Álmainkban találkozunk, lelked vár ránk odafent, Hol uralkodik a hit, Békesség és szeretet, Telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek, Mi örökké szeretünk és nem feledünk Téged.” Unokája, Edit, unokaveje, Csaba, dédunokái, Diána és Zsanett.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább nagyapára és dédnagyapára, LUCSKAI GYULÁRA, (Hegyközszáldobágy), aki 3 éve hagyott itt bennünket. „Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, Hiszen napként az égen nektek ragyogok! Ha szép idő van, s kék az ég, Jusson eszetekbe sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, Inkább a szép dolgokon kacagjatok! Ha telihold van, az értetek ragyog, S azt jelenti, hogy boldog vagyok. Ha hullócsillag száll az éjféli égen, Akkor mondjatok egy imát értem! Én is imát mondok majd értetek, Hogy boldog lehessen szívetek. Ha rám gondoltok soha ne sírjatok, Hiszen a szívetekben jó helyen vagyok.” Szerető unokája, Tünde és dédunokája Brigitta.

*

Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor három évvel ezelőtt oly hirtelen megtért Teremtő Urához a pótolhatatlan férj és édesapa, LUCSKAI GYULA (Hegyközszáldobágy). „A temető kapuja szélesre van tárva, Útjait naponta sok-sok ember járja. Van, aki virágot, mécsest visz kezében, Olyan is, aki bánatot visz szomorú szívében. Három éve már, hogy ezt az utat járjuk, Megnyugvást lelkünkben még most sem találunk. Sírod előtt állunk, talán Te is látod, Körülötted van ma is szerető családod. Eljöttünk újra tisztelni Téged, Szívünkben hordjuk örök emléked. Te voltál nekünk a biztató remény, Nehéz napjainkban is az utat mutató fény. Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul, Szemünkből a könny naponta kicsordul. Tudjuk, hogy csodára hiába várunk, Nyugodjál békében, szívünkből kívánjuk.” A viszontlátás reményében emlékezik felesége és lánya.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, anyós, CHIŞ MARIANNA gyötrelmes szenvedés után visszatért Megváltó Urához, aki 63 évvel megajándékozta. Gyászolja fia, Gabi, unokája, Roli és menye, Kinga.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett feleségem, CHIŞ MARIANNA gyötrelmes szenvedés után eltávozott közülünk. Búcsúzik tőle szeretett férje, Chiş Gheorghe.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvérem, CHIŞ MARIANNA (élt 63 évet) gyötrelmes szenvedés után visszatért Megváltó Urához. Búcsúzik tőle nővére, Kiss Ecaterina és Péterfai Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!