ERDON Gyászhír

2019.11.15. 10:20

Gyászhírek, 2019. november 15.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett lányom, az édesanya, nagymama, feleség és anyós, HORVÁTH Éva Erzsébet (volt ruhagyári dolgozó) 2019. november 10-én, életének 66. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Búcsúztatására a későbbiekben kerül sor Budapesten, a IV. kerületi temetőben. „Életünknek egén fénylő csillag voltál, Itthagytál bennünket, még csak nem is szóltál, Most, hogy már kialudt az az áldott fényed, Pótolhatatlan lesz a Te drága lényed.” A gyászoló család.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett lányom, az édesanya, nagymama, feleség és anyós, HORVÁTH Éva Erzsébet (volt ruhagyári dolgozó) 2019. november 10-én, életének 66. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Búcsúztatására a későbbiekben kerül sor Budapesten, a IV. kerületi temetőben. „Életünknek egén fénylő csillag voltál, Itthagytál bennünket, még csak nem is szóltál, Most, hogy már kialudt az az áldott fényed, Pótolhatatlan lesz a Te drága lényed.” A gyászoló család.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, SZILÁGYI JOLÁN (szül. Ványa) 89 éves korában elhunyt. Azt mondják: akit nem felejtenek el, az nem hal meg soha. Mi örökké szeretettel emlékezünk majd rád. Temetése november 16-án, szombaton 14 órától lesz a Bihari Református Kápolnából. Örökké gyászolja fia, György és menye, Gyöngyi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, (szül. Ványa) 89. éves korában csendesen megpihent. Őrködjél Istenem álmai fölött. Temetése szombaton, november 16-án 14 órakor lesz a Bihari Református Kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászolja fia, Zoltán és menye, Éva.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal tudatjuk, hogy a drága nagymama, dédnagymama, SZILÁGYI JOLÁN, aki bearanyozta életünket jóságával, szeretetével, örök nyugalomra tért. Gyászolja őt unokája, ifj. Szilágyi Zoltán, felesége, Alina, dédunokája, Miriám.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel búcsúzunk a szeretett nagymamától, dédnagymamától, SZILÁGYI JOLÁNTÓL, akinek mindig szerető szemefényei voltunk. Szívünkben itt leszel, míg élünk a világon, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Búcsúzik tőle unokája, Szilágyi Zsolt, felesége, Bea, dédunokája, Dorothy és Berenice.

*

Az elválás örök fájdalmával veszünk végső búcsút a szeretett nagymamától, dédnagymamától, SZILÁGYI JOLÁNTÓL. Kedves arcát soha nem feledjük, unokái és dédunokái iránti szeretetével örökké belopta magát a szívünkbe. Gyászolja unokája, Szilágyi Róbert, felesége, Ana, dédunokája Ruben és Róbert.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZILÁGYI GYÖRGYNEK szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Bihari Napló-Ferrogar labdarúgócsapat nevében Szántó Zoltán.

*

Őszinte részvétem a VOITOVICS családnak szerettük elhunyta miatti fájdalmukban. Évekig volt az olaszi kerület aktív tagja. Nyugodjon békében. Elekes Sándor.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága férjemre, az apára, nagyapára, BRADEA ISTVÁNRA (volt OTL-buszsofőr), aki ma 6 hónapja hirtelen távozott közülünk. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, hol megpihent a te jóságos szíved. Bennünk örökké élsz, egy életen át, és odafentről vigyázol reánk. Nyugodj békében, te drága lélek! Örökké bánatos feleséged és családod.

*

„Jézus nemegyszer hangsúlyozta, hogy a testi halál nem szünteti meg az életet, csak megváltoztatja azt, ezért a halált csak alvásnak nevezi.” (Vő Jn. 11,13: Lk. 8,52) MARCUS IULIANA, ZSURKÓ STEFAN IOSIF, CONSTANTIN TEREZIA, KOVÁCS VIORICA IRINA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel, örök szeretettel emlékezem GABRIS SÁNDORRA, halálának 6. évfordulójára. Szerető felesége, Margit.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szomszédunktól, MIRON SÁNDORTÓL. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle két mérnök fia, Mirel és Titi családjaikkal. Gavriş Elly és Ludmilla.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára és nagyapára, ID. OLÁH IMRÉRE (volt sofőr) halálának 11. évfordulóján. Egy őszi napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva, örökre elmentél. Itt hagytál mindent, amit úgy szerettél, A családodat, a házat, amiért küzdöttél. Életed munka volt, szívedben szeretet, A jó Isten áldja meg két dolgos kezed. A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, De szívünkben örökké velünk maradsz. Nyugodj békében, nagyon hiányzol! Feleséged, gyermekeid és sok unokád, a messze távolból.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre és édesanyára, SZATMÁRI MÁRIÁRA, aki 4 éve elhunyt. A fájdalom nő, de te megmaradsz örökké szívünkben, amíg élünk őrizzük emléked. Férjed, Sanyi, fiad, Sanyi.

*

Fájó szívvel emlékezünk FEHÉR PIROSKÁRA (szül. NÉMETI, Érsemjén) aki ma hat hete távozott az élők soraiból. „Csendesen alszik, megpihent végleg; Angyalok bölcsője ringatja már, Nem jöhet vissza, hiába hívjuk,

Emléke szívünkben otthont talál!” Gyászolják: fia, menye, unokái és azok családjai.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára,

JUHÁSZ ÁRPÁDRA (Biharpüspöki) halálának 8. évfordulóján. „Lelked reméljük békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk. Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk. Rád örökkön-örökké emlékezünk.” Nyugodj békében! Emlékét szívében őrzi szerető családja.

*

Fájdalommal emlékezünk TORNYI ISTVÁNRA, aki 12 éve adta vissza lelkét Teremtő Urának. Nagyon hiányzol! Adj, Uram, örök nyugodalmat neki! Felesége, Marika, lánya, Ildikó, veje, Gábor, unokái, Sára, Eszter, Hanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!