ERDON Gyászhír

2019.11.14. 10:33

Gyászhírek, 2019. november 14

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy LADISLAU BUDEAN, a szeretett férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa 2019.11.11-én 91 éves korában elhunyt. Temetése 2019.11.15. 13 órakor, pénteken a Steinberger kápolnából lesz. A gyászoló család.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy LADISLAU BUDEAN, a szeretett férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa 2019.11.11-én 91 éves korában elhunyt. Temetése 2019.11.15. 13 órakor, pénteken a Steinberger kápolnából lesz. A gyászoló család.

„Kidőlt az életfa, hová dőlt? Ara dőlt, amerre hajlott, ahová a szíve húzta... ahová a végső szentség irányították: Isten szívére, ahol megpihenni jó.” CIARNAU LAURA CRISTINA, JOÓ MÁRIA, VARGICS MARIA, BULZAN IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy elhunyt VARGICS MÁRIA, a szeretett feleség, édesanya, nagymama és anyós. Temetése pénteken, november 15-én lesz 12 órától, a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle családja: férje, Mihai és gyermekei, Maria, Mihai és Judith családjukkal.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, dédnagyapa, VOITOVICS JÓZSEF életének 92. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, november 14-én 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle lánya, Marika, gyermekei, Réka és Kinga a családjaival.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagytata, dédnagytata, VOITOVICS JÓZSEF GHÉZA, életének 92. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése csütörtökön, november 14-én 12 órakor a Steinberger káápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes ott, ahol már nincs fájdalom, csak örök béke. Búcsúzik tőle szerető unokája, Réka, unokaveje, Miki és dédunokái, Bence, Botond és Sára.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal búcsúzom édesapámtól, MIRON SÁNDORTÓL, aki életének 71. évében eltávozott közülünk. „Míg éltél, szerettelek, míg élek, nem feledlek!” Búcsúzik tőled szerető fiad, Mirel, menyed, Noémi és unokád, Erik.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a szeretett apa, após, nagyapa és testvér, MIRON SÁNDOR (volt motorversenyző) életének 71. évében elhunyt. Végső búcsút 2019. november 15-én pénteken 15 órától a nagyváradi Steinberger kápolnából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Búcsúznak tőle fiai: Mirel és Zsolt (Titi), menyei, Noémi és Valika, unokái, Miruna, Roland, Dávid és Erik, testvérei, Ilona és Péter.

*

Soha el nem múló szeretettel búcsúzom szerető édesapámtól, MIRON SÁNDORTÓL, aki életének 71. évében eltávozott közülünk. „Pihenj te drága szív, megszüntél dobogni, szerető jóságod nem fogjuk feledni.” Búcsúzik tőled szerető fiad, Zsolti (Titi), menyed, Valika és unokáid, Miruna, Roland és Dávid.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett bátyámtól, BREDEANU LACITÓL. Nyugodj békében! Sanyi és családja.

*

„És én örök életet adok nekik és soha örökké el nem vesznek és senki ki nem ragadja őket az én kezemből.” (János 10,28) Fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, KOVÁCS IRÉNKÉRE, aki hat hónapja adta vissza lelkét teremtőjének. Őt örökké gyászoló családja.

*

Szívemben örökké tartó fájdalommal emlékezem a tíz éve elhunyt, szeretett férjemre, OLÁH GÁBORRA (élt 61 évet). „Az akinek bánata van, minden reggel könnyes szemmel ébred. Én is azért sírok annyit, mert elfelejteni sosem tudlak téged. Felcsendül a hangod bennem, úgy érzem, hogy itt vagy velem, a hosszú éjszakákon. Pedig csak a képzeletem repít felém pille könnyű szárnyon. Hulldogálnak a hópelyhek, körülöttem megdermed az élet. Én mégis úgy érzem, hogy az új tavasz visszahoz majd téged.  De te nem jössz többé vissza, nem nyílik már virág nékem odakinn a  réten. Boldogságra vágytam egyszer, mégis csak a bánati jutott nékem.” Nyugodj békében életem párja, legyen jutalmad a Mennyeknek Országa! Majd ha elindulok napjaim letelvén, karjaid kitárva, várj reám az út végén! Örökké gyászoló feleséged: Ilonka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!