ERDON Gyászhír

2019.11.12. 09:58

Gyászhírek, 2019. november 12.

Könnyes szemmel, örök fájdalommal a szívünkben emlékezünk a hat hónapja utolsó útjára elkísért IFJ. PERECSENYI ZOLTÁNRA. Hirtelen halálod megtörte szívünket, Örökké őrizzük drága emlékedet. Kegyetlen volt a sors, hamar elvitt tőlünk, De emléked örökre itt maradt közöttünk. Szívünkben örökké élni fogsz. Hiányodat elviselni nagyon nehéz, Örökké tart szívünkben az emlékezés. Mert feledni azt soha nem lehet, Aki szeretve volt és ő is szeretett. A bánatos család.

Könnyes szemmel, örök fájdalommal a szívünkben emlékezünk a hat hónapja utolsó útjára elkísért IFJ. PERECSENYI ZOLTÁNRA. Hirtelen halálod megtörte szívünket, Örökké őrizzük drága emlékedet. Kegyetlen volt a sors, hamar elvitt tőlünk, De emléked örökre itt maradt közöttünk. Szívünkben örökké élni fogsz. Hiányodat elviselni nagyon nehéz, Örökké tart szívünkben az emlékezés. Mert feledni azt soha nem lehet, Aki szeretve volt és ő is szeretett. A bánatos család.

Elmúlt annyi év és ugyanúgy fáj, Amit gyógyítani sosem lehet már. Az idő múlik, feledni nem lehet, Szívemben örök a fájdalom és a szeretet. Fájó szívvel emlékezem drága férjemre, ID. CSÁKI FERENCRE halálának 4. évfordulóján. Nyugodjék békében! Bánatos felesége, Teri.

*

„Mindnyájan Isten ítélőszéke elé jutunk.” BIRTA MÁRIA Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk kilenc éve elhunyt férjre, apára, nagytatára, TURT ISTVÁNRA, és lányára, ERZSÉBETRE (Köröstarján). „Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, Csak egy sugarat hagytál, itt az emlékedet. Bennünk él egy arc és végtelen szeretett. Amit tőlünk soha senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálunk élni nélküled.” Emlékezik bánatos felesége, édesanyja, húga, Rozália és családja.

*

Szeretettel emlékezünk a drága keresztapára ID. BARNODI SÁNDORRA halálának tizedik évfordulóján. Keresztlánya, Csilla és családja.

*

Drága jó édesanyám! Harminc év múltán sem tudjuk feledni a velünk töltött éveket. Te voltál a „példabeszédek” derék asszonya aki éjjel-nappal dolgozott, hogy nekünk mindenünk meglegyen. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Te a jóságodat két marékkal szórtad, önzetlenül jónnak és rossznak. Tudjuk másképp lenne minden ha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Nem feledünk, de szüntelenül emlékezünk ANTAL IRÉNKÉRE (Margitta). Fiad, Jóska, menyed, Erzsike, unokáid, Erika, Zsolt és családjaik.

*

Két éve már, hogy drága anyukánk, HEGEDÜS KATALIN elment tőlünk. Emléketek mélyen a szívünkben él, s hiányoztok nekünk, a jó Isten vigyázzon rátok és kövessen a szeretetünk. Köszönjük, hogy óvtatok minket és áltatok mi is jobbak lettünk. Nagyon hiányoztok Apu és Anyu. Egyetlen lányod, Laura és a három fiad, Öcsi, Robi, Miki és családjaik.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hónapja elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédire TARPAI SÁNDORRA Örökké bánatos felesége, Rózsika és lányai.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett édesanyánktól, anyóstól, SIPOS ROZÁLIÁTÓL (Hegyközújlak), aki életének 88. évében csendesen megpihent. Temetése november 12-én, 14 órakor lesz a hegyközújlaki kápolnából. „Akit őriz a szívünk, nem hal meg soha, Kit lelkünkben látunk, nem megy el soha. Fáradt lelke Szűz Mária tenyerén pihen, Véget ért a hosszú út, életének útja, Elmentél tőlünk egy hosszú útra. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A Jó Isten őrködjön pihenésed felett.” Örökké gyászolják szerető lányai, Ilona és Gyöngyi, vejei, Endre és Jóska.

*

„Lelked, remélem, békére talált S te már a mennyből vigyázol majd ránk! Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk, Rád örökkön-örökké emlékezünk!” Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagymamánktól, dédnagymamánktól, SIPOS ROZÁLIÁTÓL aki életének 88. évében örökre megpihent. Drága emléke örökre szívünkben él! Búcsúznak unokái, Jutka, Enikő és Hajni, unokavejei, Sanyi és Vili, dédunokái, Brigitta, Vivien és Nóra.

*

Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, LÁZÁR JÓZSEFRE és LÁZÁR ERSZÉBETRE. Páratlan szép emléküket szívünkben őrizzük. Gizi és Jóska.

*

Fájó szívvel emlékezem a drága édesanyára MARGITTAI IRÉNRE (született HOTTYA) halálának negyedik évfordulóján. Drága emléke szívünkben örökké él és élni fog. Bánatos fia, Péter és Edit.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett nagynéném, SZÁSZ ZSUZSANNA (KOVÁCS), 85 évesen november 8-án, türelemmel viselt betegség után elhunyt Montrealban. Drága emléke szívünkben örökké élni fog. Bánatos unokahúga, Anikó és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!