ERDON Események

2010.06.25. 10:04

Sérült fiatalokból álló együttes irodalmi estjei Szatmárnémetiben

<p>A Szatmárnémeti Caritas Szervezet meghívására július elején a dombóvári<br /> „Reménység” Napközi Otthon és Fejlesztő Iskolában működő Reménysugár<br /> zenekar irodalmi estet mutat be a szatmárnémeti közönségnek „Boldogság<br /> egy hajszál” címmel.</p>

Az első előadásra július 5-én, 18 órakor kerül sor a Filharmóniában, ahol az előtérben elárusítással egybekötött kiállítás is lesz olyan kézműves termékekből, amelyeket a dombóvári Reménység Központba járó sérült fiatalok készítettek. A második előadásra július 6-án, ugyancsak 18 órakor kerül sor a Hildegárda templomban (Wolfenbüttel utca 40).

Mindkét előadásra a belépés ingyenes. A zenekart nyolc fogyatékossággal élő fiatal és felnőtt, valamint 5 önkéntes segítő pedagógus alkotja. A fiatalok ritmushangszereken és furulyán, a segítők gitáron, furulyán és hegedűn játszanak A zenekar közel 200 fellépésen van túl, melyből kiemelkedik az évenkénti Zeneakadémián való fellépés és a parlamenti szereplések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!