ERDON Események

2008.11.03. 13:32

A világ jövőjéről Váradon

<p>Merre tovább, világ? — ezzel az izgalmasan provokatív kérdéssel, pontosabban ennek körüljárásával indul a PKE filozófia tanszéke által kezdeményezett kerekasztal–beszélgetés sorozat. A szerzvezők célja és szándéka a közös gondolkodás, a beszélgetés művészetének megkedveltetése a lehető legszélesebb érdeklődői csoporttal.</p>

Az első ilyen alkalomra november 6-án, csütörtökön kerül sor, amikor is az est vendége dr. Molnár Gusztáv filozófus, geopolitikai szakértő lesz, s a világ ilyen vonatkozású tendenciáiról értekezik majd, többek között kitérve például az amerikai elnökválasztás akkor már ismert eredményeire és ennek következményeire — de számos más aktuális és izgalmas témára is. A rendezvényreminden érdeklődőt várnak a KREDOK olvasótermébe (az úgynevezett kis Lorántffyba, a Mihai Viteazulként is ismert Zárda utca 3. sz. alá) csütörtökön 18 órára.  . A következő "Filozófiai estre" december első hetében fog sor kerülni, témája a Biblia és a filozófia kapcsolata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!